Fysioterapia

Minulla on pitkä kokemus sekä tules (tuki- ja liikuntaelimistö) että neurologisesta fysioterapiasta. Pyrin mahdollisimman kokonaisvaltaiseen fysioterapiaan -jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö, jonka keho ja mieli kantavat koko elämänmittaista historiaa mukanaan. Vaivojen syiden selvittäminen ja hoitaminen on usein kuin salapoliisin työtä, jossa asiakas itse on tärkeimmässä roolissa. Paitsi salapoliisi, koen fysioterapeuttina olevani myös käsityöläinen ja joskus opettajakin.
Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä, jolloin Kela maksaa hoidoista pienen korvauksen. Myös ilman lääkärin lähetettä fysioterapiaan saa tulla. Kielitaitoni käsittää suomen lisäksi englannin ja ruotsin.
Fysioterapiassa käyttämiäni menetelmiä ovat mm manuaaliset käsittelyt (hieronta, mobilisoinnit, fasciamanipulaatio), terapeuttinen harjoittelu, ergonomiaohjaus, akupunktio, ultraääni- ja sähköhoidot ja kinesioteippaus. Käymistäni koulutuksista löytyy tietoa ”oppia ikä kaikki” sivulta.
Hoitotilani on Outokummun keskustassa, osoitteessa Kummunkatu 12 (sisäänkäynti Kauppakadun puolelta). Tila on katutasossa, joten sinne on helppo tulla. Terapeuttisen harjoittelun välineistöä olen hankkinut ajatuksella, että niitä on suhteellisen helppoa hankkia kotiinkin, ja toteuttaa ohjattuja harjoitteita itsenäisesti. Tarvittaessa voidaan fysioterapiaa toteuttaa myös esim kuntosalilla tai uimahallissa. Teen myös kotikäyntejä, silloin kun hoitolaan tuleminen on hankalaa tai tavoitteena on erityisesti kotikuntoisuuden ylläpitäminen.